Tradycyjna sztuka fermentacji i utrwalanie żywności zapobiegające marnotrawstwu

Tytuł oferty
Tradycyjna sztuka fermentacji i utrwalanie żywności zapobiegające marnotrawstwu
Departament
Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich
Data rozpoczęcia składania uwag do oferty
2022-09-16
Data zakończenia składania uwag do oferty
2022-09-23
Rozstrzygnięcie
tak

W dniu 15 września 2022 roku Fundacja Allelon złożyła ofertę na realizację zadania publicznego pn. Tradycyjna sztuka fermentacji i utrwalanie żywności zapobiegające marnotrawstwu, z pominięciem otwartego konkursu ofert, działając na podstawie art. 19a ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie (Dz. U. z 2022 r. poz. 1327 z późn. zm.).

Zgodnie z wyżej wymienioną ustawą oferta ta zostaje podana do publicznej wiadomości na okres 7 dni. Wszelkie uwagi do oferty należy zgłaszać na adres e-mail: odnowawsi@wrotapodlasia.pl w terminie od dnia 16 września 2022 r. do dnia 23 września 2022 r.

Uwagi zgłoszone po tym terminie nie będą uwzględniane.

W załączeniu oferta zadania publicznego.

Tradycyjna sztuka fermentacji i utrwalanie żywności zapobiegające marnotrawstwurozstrzygnięcie oferty złożonej z pominięciem otwartego konkursu ofert

Zarząd Województwa Podlaskiego na podstawie art. 19a ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie (Dz. U. z 2022 r. poz. 1327 z późn. zm.) uznaje za celowe realizację zadania publicznego pn. Tradycyjna sztuka fermentacji i utrwalanie żywności zapobiegające marnotrawstwu przez Fundację Allelon.

Uchwała do pobrania poniżej.

Powrót na początek strony